PUBLICITAT

Gea, Cerqueda i Favre visiten l'Emirates i l'estadi del Watford

  • La trobada serveix també per demostrar a la UEFA que el projecte avança
I. M.
ESCALDES-ENGORDANY

Com a «molt productiva», va catalogar el secretari general de la Federació Andorrana de Futbol (FAF), Tomàs Gea, sobre la trobada d'ahir entre ell, el secretari d'Estat d'Esports Jordi Cerqueda i el responsable d'estadis de la UEFA, Thierry Favre. Tots tres s'han desplaçat a Anglaterra per veure in situ tipus de gespa artificial per tal d'escollir l'adequada per al futur Estadi Nacional que s'ubicarà al camp del Consell i que compartiran el futbol i el rugbi.

No va ser allà el president de la Federació Andorrana de Rugbi (FAR), Xavier Vilasetrú, que tenia altres compromisos tot i que tenia previst anar, però els representants de la FAF, Govern i UEFA van anar a l'Emirates Stadium on juga l'Arsenal i el Vicarage Road al qual juga el Watford, que compagina el futbol i el rugbi. Per últim també es va produir una visita de luxe a la ciutat esportiva de la Federació Anglesa de Futbol: «Totes les gespes que hem vist són compatibles per als dos esports. Ara haurem d'avaluar els costos i l'us que pot tenir cadascuna per decidir», va argumentar Gea.

La visita va tenir un quart protagonista: el cuidador del camp de l'Arsenal Allan Fergusson, que s'ha guanyat la distinció de ser el millor de les Illes Britàniques en aquesta matèria i que ara treballa per la federació dels pross.

Cerqueda també va quedar encantat amb la trobada: «Hem après moltes coses que no sabíem i també ha servit per posar al dia a Favre sobre la situació de l'Estadi Nacional». Cosa que ha satisfet al representant de la UEFA, ja que ha vist que el projecte avança. La pròxima visita serà a Madrid, per veure l'Europeu sub-18 de rugbi en un escenari que també compta amb dues superfícies diferents.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT