PUBLICITAT

El manresà Muñoz venç Albós i Fernández a Ordino

  • Samu Ponce, de 19 anys, 3r en sènior i elit i 5è a la general
R. MORA
ORDINO

Periodic
El podi de la categoria sènior i elit va ser plenament andorrà, amb Albós, Afonso i el jove Samu Ponce. Foto: R. M. S.

La 4a edició del Campionat d'Andorra de contrarrellotge individual va arrencar ahir amb la cronoescalada al Coll d'Ordino. El manresà Guillem Muñoz (categoria Master 30) va ser el vencedor absolut amb un temps de 29min 21s, mentre que l'andorrà David Albós (29min 37s) i David Fernández (29min 58s) van ser segon i tercer, respectivament. Així mateix, en la categoria sènior i elit, corresponent als inscrits en el marge d'edat entre els 19 i els 29 anys, el podi va ser completament andorrà, amb Albós primer, Miquel Afonso segon, i el jove Samu Ponce, de 19 anys, tercer amb 31min 29s.

Amb una participació de gairebé quaranta corredors de totes les edats, a les 11.00 es va donar el tret de sortida al Campionat d'Andorra des del mateix centre d'Ordino. El català Guillem Muñoz va ser el cor- redor més ràpid en completar els 10 km de l'ascensió al coll d'Ordino, amb un desnivell mitjà de 7%. David Albós i David Fernández eren els favorits a la victòria, però Albós es va quedar un any més a molt poc del triomf en un port que coneix a la perfecció. El ciclista de Llorts va finalitzar a 16s de Muñoz, mentre que pel que fa a Fernández, el seu temps no va ser suficient per derrotar els altres dos rivals, tot i baixar de la fita dels 30 minuts.

En sènior i elit, el podi va ser completament andorrà, amb tres representants de l'ACA-Viladomat. Albós va ser primer, seguit d'un Miquel Afonso que va aconseguir un temps de 31min 13s, mentre que la gran sorpresa va arribar de les cames de Samu Ponce, de 19 anys, que va aturar el rellotge en 31min 29s.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT