PUBLICITAT

Sant Julià estrena un espai de jocs per a nens i nenes

  • Gil inaugura el parc lauredià infantil i d'esports del Prat Gran
GLÒRIA GURDÓ
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Uns nens juguen a bàsquet, ahir a la tarda, al parc del Prat Gran Foto: TONY LARA

Els nens i nenes de Sant Julià de Lòria tenen des d'ahir un nou espai de jocs al centre de la població. El Comú que presideix Montserrat Gil ha invertit 85.000 euros per recuperar el Prat Gran, fins ara ocupat per una carpa i adequar-lo com a zona d'esbarjo i esports.-

La cònsol major de la parròquia va insistir en la inversió «considerable en un moment de crisi com l'actual» que representa la primera acció social de la corporació. També va agrair a tots els actors que l'han fet possible des de les empreses que hi han participat benevolament fins als treballadors dels serveis tècnic, d'aigua i de manteniment del Comú.

El nou espai, que Gil va qualificar com «una prioritat per a tots els membres del Comú» per donar servei als infants i als joves, es presenta en dues àrees ben diferenciades, una per als més petits equipada amb recobriments i atraccions toves, perquè els infants no prenguin mal jugant, i una altra més esportiva amb porteries de futbol i bàsquet i una zona de skate pels més grans. Tot l'espai està ben delimitat per una reixa i una zona enjardinada on també hi ha bancs i una taula amb taulers de jocs com ara els escacs o el parxís.

Les empreses que han participat en l'adequació i l'equipament del terreny, el qual ha calgut netejar i anivellar abans de recobrir i equipar, són principalment de Sant Julià però també n'hi ha una d'Escaldes –Pavand– especialitzada en els recobriments d'asfalt i una altra d'Ordino –Jogar– que hi ha instal·lat els serveis.

Les empreses col·laboradores de Sant Julià de Lòria són Punt Verd que ha enjardinat l'espai, Serralleria Puy que ha participat amb l'enreixat, Senyalitzacions Stop i Copytran que han equipat amb terra tou i atraccions l'espai dels menuts i pintures Nou color.

Els efectius dels serveis tècnics del Comú també han reciclat una sèrie d'elements que o bé estaven en desús o bé instal·lats en altres espais menys cèntrics i menys freqüentats. Aquest és el cas de la zona d'skate on un grup de nens evolucionava ahir a la tarda o de les porteries de futbol, que un cop netejades i pintades, només ha calgut afegir-hi les respectives cistelles de bàsquet.

Gil i l'equip comunal que l'acompanyava van donar el tomb a les noves instal·lacions i es van mostrar molt satisfets per la gran afluència de nens i pares que van atansar-se al nou parc infantil i d'esports del Prat Gran per descobrir-lo i gaudir-ne.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT