PUBLICITAT

Els Vinyes s'examinen abans de córrer la Copa Catalunya

  • Joan i Amàlia van un test al circuit Galls Motor «per recuperar el ?feeling'»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Subaru de Joan Vinyes volant en el test d'ahir al circuit Galls Motor. Foto: FOTOESPORT

L'equip Vinyes Dabad van tenir ahir un primer contacte amb els respectius vehicles, Joan amb el Subaru Impreza i Amàlia amb el Peugeot 106, abans d'iniciar la seva participació en la Copa de Catalunya de Ral·lis de terra. L'escenari escollit han estat les pistes del circuit Galls Motor, on es van examinar sota la mirada de Baporo Motorsport, que una temporada més seran vetllarà per la bona salut dels seus vehicles.

Els pilots andorrans han valorat de manera molt positiva aquesta jornada de proves als comandaments de vehicles que feia mesos que no pilotaven. Joan va assenyalar que aquestes proves «són bàsiques per recuperar el ‘feeling', amb Jordi Mercader [el copilot],amb les reaccions del cotxe ... en general amb la competició. No és que se'ns hagi oblidat després de tres mesos d'inactivitat, però va bé recuperar-ho una mica abans del moment de competir», ja que tornarà a fer ral·lis d'asfalt amb Suzuki Motorsport.

Amàlia tindrà mes oportunitats de fer proves de terra del Català, però el seu objectiu principal tampoc serà aquest: «De nou centraré els meus esforços a la Copa d'Espanya de Resistència però aprofitaré les oportunitats que tingui per competir amb el Peugeot, amb l'objectiu de mantenir el ritme de competició i aprendre més en el món dels ral·lis».

Els germans Vinyes han escollit la prova organitzada per Peu a Baix Motorsport Club Girona, vàlida per al Català, per disputar dissabte els primers quilometres cronometrats de l'any sobre terra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT