PUBLICITAT

Escaldes rep 69 sol·licituds per al pagament fraccionat de tributs

  • Tots els ciutadans poden fer aquesta sol·licitud i poden dividir els pagaments en les quotes que ells vulguin
07032012_tributs
La consellera de Finances, Núria Gómez, i el conseller de Turisme i Administració d'Escaldes Engordany, Eduard Molné, durant la presentació del fraccionament de tributs. Foto: ANA / N. M.
El Comú d'Escaldes-Engordany permet l'opció de demanar el pagament fraccionat dels tributs, i de moment ja ha rebut un total de 69 sol·licituds per al 2012, que ja superen el total de 49 de l'any passat. La consellera de Finances, Núria Gómez, ha explicat que s'han editat 8.000 passamans per informar a tots els escaldencs d'aquesta opció que afecta a l'impost de foc i lloc, a les taxes sobre la higiene i l'enllumenat públic, a l'impost sobre la propietat immobiliària edificada, a l'impost sobre els rendiments arrendataris i a l'impost sobre la radicació d'activitats comercials, empresarials i professionals.

El conseller de Turisme i Administració d'Escaldes Engordany, Eduard Molné, i la consellera de Finances, Núria Gómez, han explicat aquest dimecres la possibilitat que tenen els ciutadans de la parròquia de fraccionar el pagament dels seus tributs.

Tots els ciutadans poden fer aquesta sol·licitud i poden dividir els pagaments en les quotes que ells vulguin, sempre i quan aquestes no siguin inferiors a 30 euros. Així, els qui vulguin accedir a aquesta facilitat poden fer la demanda a través del Servei de Tràmits del Comú o descarregar el formularia al web i entregar-lo al Servei de Tràmits. En el cas del tribut de foc i lloc, la sol·licitud s'ha de fer abans del proper 13 de març ja que el rebut està programat per a aquest mes.

En els últims tres anys, segons han informat els consellers, el nombre de demandes ha estat al voltant de la trentena, però al 2011 ja es va incrementar fins a 49. Amb la difusió dels passamans ja s'han rebut un total de 69 sol·licituds per a aquest 2012, de les quals 43 han estat en els darrers tres dies.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT