PUBLICITAT

Sant Julià recupera un espai de jocs i de lleure al centre

  • Disposa de tres pistes polivalents de bàsquet i futbol sala, una pista de skate, una taula de tennis taula, una zona de jocs infantils i una àrea de descans
07032012-gil
La cònsol major de Sant Julià de Lòria, Montserrat Gil, al Prat Gran. Foto: ANA / M. C.
Els nous espais de joc del Prat Gran han obert aquest dimecres les seves portes davant d'una gran expectació i afluència de nens i joves que han volgut estrenar les instal·lacions. Segons ha manifestat la cònsol major de Sant Julià, Montserrat Gil, "s'ha complert una reivindicació de la campanya i una reclamació que els infants i joves de la parròquia ens havien demanat". D'aquesta manera, la parròquia recupera un entorn per a la pràctica esportiva i de lleure després de la retirada de la carpa i la remodelació del parc.

La parròquia de Sant Julià disposa des d'aquest dimecres d'un nou espai de jocs i de lleure on grans i petits poden passar les seves estones d'oci a l'aire lliure. Amb tres pistes polivalents de bàsquet i futbol sala, una pista de skate, una taula de tennis taula, una zona de jocs infantils i una àrea de descans enjardinada, el nou parc del Prat Gran ha patit un "canvi radical" del qual "en gaudiran tots els nens de la parròquia", ha afirmat la cònsol major, Montserrat Gil.

Amb aquesta remodelació, ha indicat Gil, s'ha complert una promesa electoral i una reivindicació dels infants i joves de la parròquia, donada la mancança d'espais de lleure al centre del poble. A més, aquest espai també servirà al Centre Esportiu lauredià per realitzar activitats esportives a l'aire lliure amb el bon temps.

La cònsol també ha agraït a la resta de consellers que hagin optat per dur a terme aquest projecte davant d'altres per "prioritzar l'embelliment de la parròquia", un aspecte important per fomentar el desenvolupament econòmic i donar obra pública a les petites empreses de Sant Julià.

Així mateix, Gil ha volgut apreciat la tasca realitzada pels serveis de manteniment del Comú que, amb un pressupost de 85.000 euros han complert la remodelació del parc amb un termini d'un mes i mig. "Una bona fita per començar", ha valorat la cònsol.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT