PUBLICITAT

Bastida vol portar els matrimonis homosexuals al Consell General

  • Segueix una de les recomanacions dels joves
  • La consellera el considera un debat d'actualitat al país i a l'estranger
17319_bastida
El Govern, Coalició Reformista i APC mantenen reunions previas al plé de la camara per aclarar postures i plantejar sortides a la situació actual. Foto: JOSE BLANCO
La consellera general de la Comissió Legislativa d’Educació, Recerca, Cultura i Esports, Roser Bastida, s'ha mostrat aquest dimecres favorable a que el debat que realitza el Consell General de Joves sobre el matrimoni homosexual es pugui traslladar al Parlament. Bastida ha considerat que és un tema d'actualitat present en la societat d'Andorra però també en els països veïns i ha indicat que hi ha mecanismes perquè una proposició com aquesta pugui arribar al Consell General. Tots els consellers han destacat la participació i la implicació dels joves en les comissions.

Dividits en tres comissions d'entre deu i quinze alumnes, els membres del Consell General de Joves han treballat aquest dimecres els textos de les sis proposicions de llei escollides pels docents i pels membres de la Comissió Legislativa d'Educació, Cultura i Esports. La tasca realitzada, ha explicat la presidenta de la comissió, Rosa Gili, ha estat la proposta d'esmenes i de modificacions de l'articulat.

Tots els consellers generals que han dirigit la sessió han posat de manifest l'alta participació i implicació dels joves, que han pogut apropar-se a la feina que es desenvolupa al Parlament. També han destacat que els estudiants tractin temes d'actualitat com la legalització del matrimoni homosexual o l'avortament, tot i que en aquest cas no va ser escollit pel segon jurat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT