PUBLICITAT

Grandvalira ofereix un forfet 'online' sense cues

  • El cost es carregarà al banc de l'usuari i rebrà descomptes a partir del segon us
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Esquiadors aGrandvalira, en una de les darreres nevades Foto: ÀLEX LARA

Grandvalira busca noves fórmules per fidelitzar clients davant la crisi. La darrera estratègia, un nou forfet que es pot comprar online per captar els clients que no vulguin fer cues i estalviar-se així l'espera per fer efectiu el pagament. Directament, aquest es faria efectiu al compte bancari del client.

Es tracta d'una nova opció posada pel portal de l'estació d'esquí a Internet, que rep el nom de PPU i que pretén acollir més clients amb la promesa de rebre descomptes que es carregarien directament al banc de l'usuari. «Una vegada recollit el suport a les taquilles, evita qualsevol espera per gaudir de la jornada d'esquí, ja que la tarifa i els descomptes corresponents s'apliquen de manera immediata al compte bancari del client en passar pel torn», expliquen des de Grandvalira.

L'estació vol matissar que aquest nou forfet ha nascut per fer més estalvi. Segons va dir, després del primer us té un descompte del 5% sobre el preu de la següent esquiada, un 10% en la tercera i a partir de la quarta un 11%. El cost del forfet inicialment és el marcat actualment a Grandvalira, un total de 43 euros en temporada alta i 40 en baixa. La companyia també va manifestar que les famílies que contractin el PPU també comptaran amb ofertes atractives, encara que no va detallar quines serien aquestes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT