PUBLICITAT

Debats populars i teatre per celebrar el Dia de la Dona

  • A Andorra la Vella debatrà el públic i Encamp oferirà massatges gratuïts
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Celebracions del Dia de la Dona Treballadora, l'any passat Foto: TONY LARA

Paquet d'actes gratuïts per celebrar el Dia de la Dona Treballadora. D'una banda, demà Andorra la Vella festejarà la jornada amb una trobada al Barri Antic, que comptarà amb un esmorzar, a més de tenir una taula rodona i un debat. Amb el títol de Evolució de la situació social de la dona, la discussió serà oberta per tothom per tractar la situació del col·lectiu femení al país.

El debat sobre l'evolució de la situació de les dones en la societat andorrana serà diferent al d'altres anys, ja que hi haurà una il·lustració viva, mitjançant la projecció prèvia d'un audiovisual d'una enquesta efectuada a peu de carrer als ciutadans del país. També es fomentarà la participació de la població amb un torn de paraula per als assistent.

D'altra banda, a Encamp les celebracions comptaran amb una obra de teatre i diverses activitats gratuïtes que tindran lloc als centres esportius de la parròquia i el Pas de la Casa. Durant tota la jornada, les dones tindran entrada gratuïta als centres esportius i s'oferiran sessions d'UVA i massatges sense cap cost, va informar ahir el Comú.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT