PUBLICITAT

Gutiérrez reapareixerà demà a Suïssa en un eslàlom FIS

  • Laura Soulié té avui la cursa individual dels Mundials de Ruhpolding
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Soulié ?esquerra?, ahir en la sessió d'entrenaments a Ruhdolping. Foto: fae

Mireia Gutiérrez reapareixerà demà en un eslàlom FIS d'esquí alpí que es disputarà en l'estació suïssa de Beckenried Klewenalp. Ho farà després de dos mesos lesionada a causa d'una fractura d'omòplat que va patir a mitjan de desembre passat en un entrenament a Val Thorens. Hi ha un eslàlom demà i un segon divendres.

La número u femenina del Principat es troba encara en plenitud de forma, però la Federació Andorrana d'Esquí considera que serà «un bon primer contacte amb la competició» per començar a recuperar el seu millor nivell.

D'altra banda, a Ruhpolding, Laura Soulié afronta avui la cursa individual de 15 km. dels Mundials de biatló i ho farà amb el dorsal 14 d'un total de 116 participants.

Per acabar, també avui, hi ha un descens FIS d'alpí a Megève (França), on hi han alguns dels integrants del primer equip. Marc Oliveras va ser ahir el més destacat en l'entrenament oficial, amb un sisè. Amb una marca d'1min 26,10s va acabar molt a prop del més ràpid, l'austríac Sebastian Arzt, que ha marcat 43 centèssimes menys. També Kevin Esteve va tingut una bona actuació, amb un crono d'1min 26,15s que el va deixat just per darrere –setè– d'Oliveras. Així mateix, Roger Vidosa, que sortia amb el dorsal número 2, va aconseguir una discreta vintena plaça amb un crono d'1min 27,26s, mentre que Jan Missé va finalitzar 65è amb 1min 29,15s. Joan Verdú, que també estava a Megève, no va prendre part en la sessió d'ahir.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT