PUBLICITAT

Acord per emetre actuacions de l'Institut de Música de la capital

  • S'emetran els concerts i actuacions a través de la televisió, ràdio i pàgina web
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Radio i Televisió d'Andorra (RTVA) i el Comú d'Andorra la Vella van signar ahir un conveni que permetrà difondre diverses activitats de l'Institut de Música de la capital a través dels seus mitjans de comunicació tradicionals –ràdio i televisió– i de la web. Així, RTVA disposarà de continguts addicionals a la vegada que els alumnes de l'escola veuran recompensada la feina feta durant l'any amb l'emissió dels concerts, audicions, etc., a través de la pantalla.

RTVA decidirà quines activitats de l'Institut enregistren i produeixen per emetre a través dels seus canals, segons la rellevància i la qualitat de les mateixes, i alhora el Comú podrà fer difusió de les accions culturals que organitzen, van explicar el nou director general de RTVA, Francesc Robert, i la cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer.

Robert va afirmar que la voluntat de l'ens és apropar els mitjans audiovisuals d'Andorra a la societat i «donar sentit a la tasca de servei públic».

Les primeres emissions es podran veure aquest semestre, va informar Robert, qui també va manifestar que l'objectiu és signar convenis amb altres comuns i institucions del país per fer difusió de l'activitat del Principat, va recollir l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT