PUBLICITAT

El 'play-off' pel títol de Primera començarà amb el clàssic

  • Escale i Lusitans tornen a veure's després del 3-1 de diumenge, amb 18 targetes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Beto celebra la Lliga 2010-2011 Foto: TONY LARA

El Pidasa és líder de Primera amb 32 punts, el Lusitans segon amb 31, l'Escale tercer amb 30 i el Matecosa quart amb 28. Així estan les coses en l'elit del futbol nacional en el moment que s'acaba la fase regular. Més igualtat i emoció impossible que demostra el canvi de líder viscut en la darrera jornada, abans de la qual comandava la taula el Lusitans. Queda clar que una victòria o una derrota, amb les diferències mínimes que hi han entre uns i altres, poden variar d'un dia per l'altre.

L'assumpte és important perquè els dos primers guanyen una de les tres places per jugar a Europa a l'estiu –l'altra prové del campió de la Copa– i a partir de la setmana que ve comencen els play-off o el que és el mateix, els enfrontaments directes. La Federació Andorrana de Futbol (FAF) va fer públic ahir el calendari i per obrir boca tindrem el diumenge a Alàs un Matecosa-Pidasa, amb els lauredians jugant-se l'entrar de nou en la lluita pel títol o fins i tot quedar-se a set punts. L'altre partit, el Lusitans-Escale, serà el segon enfrontament seguit entre dos equips que el diumenge passat van comptabilitzar 18 targetes i la victòria dels de Lluís Miquel Aloy per 3-1.

En el play-off pel descens Principat i Transports Couto Engordany sumen 12 punts, el Construccions Modernes Inter d'Escaldes 10 i el Ranger's 3. L' últim té peu i mig a Segona però ara que només hi han finals les opcions de salvar-se existeixen. I entre els altres tres hi ha en joc la plaça de promoció amb el segon de Segona. L'actual propietari, l'Inter, comença amb el Tramsports Couto i el Principat amb el Ranger's.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT