L'Hotels Plaza continua sense aixecar el cap

• Cau 5-1 a Antequera dominant 30 minuts
ANTEQUERA

Soty intenta driblar Flores en el partit de la primera volta al Poliesportiu Foto: TONY LARA

L'Hotels Plaza continua sense remuntar el vol i ahir va sumar la sisena jornada consecutiva sense guanyar en perdre a la pista de l'UMA Antequera per un enganyós 5-1.

L'equip de De la Rosa està enemistat amb el gol. Ahir va dominar durant mitja hora però en l'intèrval del minut 23 al 32 va deixar escapar qualsevol opció de tornar sense les mans buides. De fet en la primera part va tenir el rival a mercè però el problema amb el gol va sorgir per evitar avançar-se en el marcador. Fins a quatre vegades va gaudir d'oportunitats davant el porter fallades i en el minut 18, arran d'un servei de cantonada, Nacho va fer l'1-0 amb que es va arribar al descans.

La segona part va continuar pel mateix camí, amb un Antequera pacient que va dedicar-se a defensar l'avantatge i a esperar algun forat per ampliar diferències. Ho va fer de nou en un servei de còrner al minut 23 que Flores va rematar a la xarxa.

Un altre gerro d'aigua freda per als de Xavier de la Rosa, que amb cada ocasió fallada s'anava minant més a nivell mental. I la sentència va arribar amb els gols d'Ariaza al minut 29, de Crispi al 31 i de Flores al 32. Amb el 5-0 el partit ja tenia un guanyador i Soty va fer el gol de l'honor a falta de vint segons per al final tot i tenir moltes ocasions més per reduir diferències en els darrers vuit minuts de partit. El tècnic tricolor, afectat pel resultat, va recordar que lluny del Poliesportiu «sempre» és difícil puntuar, més encara davant un rival molt fort a casa com és l'Antequera i «amb tanta ocasió fallada».