PUBLICITAT

La cursa pursuit dels Mundials deixa Souliè 37a

  • «En l'última volta he perdut quatre llocs, no he pogut aguantar el mateix ritme»
EL PERIÒDIC
RUHPOLDING

Periodic
Soulié, ahir durant l'execució del tir, en la cursa pursuit dels Mundials. Foto: FAE

Laura Soulié va disputar ahir la segona cita per ella en els Campionats del Món de biatló. La cursa pursuit, de 10km, va tenir les mateixes condicions del dia anterior, amb neu molt tova que dificultava l'esquí, i a més l'andorrana va tenir dues errades en tir. Al final, 37a i ara a descansar avui per estar preparada per als 15km de la cursa individual de dimecres.

L'andorrana es manté d'aquesta manera dins dels objectius marcats per la FAE, segons va manifestar ahir el director tècnic, Carles Visa, que es troba a Alemanya donant suport a l'andorrana: «Més o menys és a prop de les 30 millors i la línia és bona». Soulié va cometre dues errades en el tir, i va marcar un temps de 34min 22,8s amb un retard respecte a la vencedora de 4min 43,2s. «Avui m'he notat millor sobre els esquís, en tir he estat dins el mateix nivell que dissabte, ja que n'hi ha dos que se m'escapen», va dir. «Només durant l'última volta he perdut quatre llocs, no he pogut aguantar el mateix ritme que les quatre voltes anteriors», hi va afegir Soulié des de Ruhpolding.

La cursa va estar marcada, per segon dia, per les altes temperatures que van fer que la neu fos massa tova, amb la dificultat que suposa a l'hora d'esquiar. «Aquests són els segons Mundials que disputa la Laura, i penso que el seu rendiment és dins dels objectius que ens hem marcat, ara té dos dies per descansar abans de la cursa individual», va dir ahir Visa. Ahir va guanyar la bielorussa Danya Domracheva, que el dia anterior va ser plata en l'sprint.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT