PUBLICITAT

El PS posa el punt de mira en els efectes del Govern a la Constitució

EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Els socialdemòcretes van celebrar ahir a la localitat d'Anyós la primera d'una onada de reunions encarades a estudiar els efectes de l'Administració Pública a la Constitució.

Aquesta primera trobada, tal i com va explicar el partit i a la qual en seguiran altres amb una periodicitat que es preveu mensual, estan pensades «per ajudar a dissenyar la política que correspon a una formació socialdemòcrata en el començament de la segona dècada del segle XXI».

La formació va explicar que, «en plena era de la globalització i amb una poderosa pressió dels mercats per a retallar i limitar drets socials, per desvirtuar la democràcia», es necessari posar l'accent en com afecta la tasca de l'executiu als drets que ha de garantir la Constitució.

El president del Grup parlamentari del PS, Jaume Bartumeu, va dir que els socialdemòcrates tenen «molta feina per davant» i va convidar els presents a treballar «amb esforç i il·lusió», davant de 62 persones entre membres de la formació i diversos simpatitzants.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT