Nova derrota per per la via ràpida de l'Andorra a casa, ara davant l'Eivissa (0-3)

De nou derrota per la via ràpida. El CV Andorra careix de motivació en aquest final de temporada en què el tema de l'ascens està decidit. L'equip que dirigeix Lluís Hillaire no va motivar-se ni pel fet de tenir davant l'Eivissa, un rival contra el qual últimament hi ha una competència que sobresurt de la normalitat. Ahir tant els andorrans com els illencs es van comportar, tot i que al final va sobrar la manera de celebrar la victòria de l'Eivissa, massa efusiva per la importància pràcticament nul·la que tenia guanyar al Poliesportiu, amb nou punts menys que el líder Palència en la classificació del play-off per pujar a la Superlliga.

El primer parcial va ser un desastre per als de Lluís Hillaire. La desconcentració i la desgana inicials van donar un ample marge de punts als visitants, que van liquidar el set amb un 15-25.

Això va ferir l'orgull dels tricolors, que van oferir una imatge totalment diferent en el segon parcial. Més ganes. Només amb això van estar en tot moment lluitant pel set però la millor efectivitat de l'Eivissa en els punts importants va tornar a decantar la balança cap a l'altre costat, amb un 18-25.

El tercer parcial encara va ser més ajustat fins que de nou en els darrers punts, els que decidien perllongar el matx o finiquitar-lo, l'Eivissa va ser millor (20-25).