PUBLICITAT

Els jutges deixen sense podi a Jordan: 5è en Europa

  • No competirà avui per molèsties de genoll, però sí ho farà Aguareles, ahir 15è
EL PERIÒDIC
KRANSJKA GORA / LA MOLINA

Periodic
Jordan, durant un entrenament de divendres a Kranjska Gora-Vogel Foto: EL PERIÒDIC

Scotty Jordan va finalitzar ahir 5è en la Copa d'Europa de Kranjska Gora que se celebra amb problemes de neu a Vogel, després que els jutges no valoressin una tècnica i execució de l'última ronda que ben bé valia el podi. «Al final ha tret tot el seu potencial, i ens pensàvem que seria segon o tercer», va dir ahir el tècnic Guy Diaz. Jordan no podrà intentar avui assolir el podi que ahir se li va escapar, per culpa d'unes molèsties al genoll que ha tingut lesionat, i que desaconsellen la seva participació perquè els Mundials júnior de Valmalenco són el 20 de març. Així mateix, ahir Carlos Aguareles va acabar 15è, tot agafant experiència.

Per a Diaz, el resultat de Jordan és molt bo, tot i que assumeix que l'objectiu era «el podi». «Scotty no ha estat en la seva millor forma, però a l'última ronda de finals ha tret tot el seu potencial fent una molt bona execució en la figura més tècnica, i ens pensàvem que feia segon o tercer». Amb tot, els jutges no ho van considerar així. «Ha sigut difícil fer l'elecció de la ronda, ja que les altes temperatures de les últimes setmanes han obligat a l'organització a canviar a una estació amb un circuit massa petit per ser una Copa d'Europa», va assegurar Diaz, que va confirmar que Jordan no podrà competir avui per precaució, ja que ahir va notar molèsties en el genoll que tenia afectat aquesta temporada. Sí que ho farà Carles Aguareles.

ESQUÍ ALPÍ: MISSÉ, SEGON A LA MOLINA /En esquí alpí, Jan Missé va ser segon ahir a l'eslàlom gegant de la Molina, empatat a tot amb l'espanyol Àlex Puente. Els 56,57 punts FIS de Missé són el seu millor resultat de la temporada en aquesta disciplina, com també ho són els 72,34 que va sumar ahir també Robert Solsona en el mateix escenari, on va ser 10è. Marc Vieitez va ser 26è (105,69 punts).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT