PUBLICITAT

Soulié frega l'objectiu sent 33a a l'sprint dels Mundials

  • Més de 30.000 persones segueixen les proves a Ruhpolding (Alemanya)
EL PERIÒDIC
RUHPOLDING

Periodic
L'alemanya Neuner entra vencedora, ahir a Ruhpolding Foto: EL PERIÒDIC

Laura Soulié va debutar ahir en els Campionats del Món de biatló que es disputen a Ruhpolding (Alemanya), amb la 33a posició en la prova sprint de 7,5km en la qual va acabar a 2min 35s i amb només una errada de tir de la guanyadora, l'alemanya Magdalena Neuner, que va ser el deliri dels aficionats locals, que omplien el circuit amb més de 30.000 persones.

La neu primavera, «molt tova» segons la corredora andorrana, producte de les altes temperatures, va fer que lliscar fos molt complicat per totes les participants. Soulié va parlar ahir de les seves sensacions: «La cursa ha estat força dura, però estic satisfeta pel tir que faig, tot i una errada, perquè he estat molt present i lúcida darrera de la carrabina. Ho he donat tot, estic una mica lluny de l'esquí que voldria, però compto en què demà –per avui, en la cursa pursuit de 10km– per fer-ho millor. L'objectiu és remuntar places i puntuar entre les 30 millors, però és millor no pensar en el resultat, només en gaudir amb el plaer de donar-ho tot i fer uns bons tirs».

Carles Visa, director tècnic de la FAE desplaçat a Ruhpolding, va afirmar ahir que el resultat «és positiu perquè la Laura es manté en els resultats de tota la temporada», i va destacar que en cursa hi havia 116 participants, cosa que li donava «més valor» a la 33a plaça de Soulié. «Està dins de l'objectiu», hi va afegir. El temps de Laura Soulié ha estat 23:42,8. Avui competeix a les 16.00, amb Eurosport en diferit.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT