PUBLICITAT

El River busca apropar-se a l'ascens a Or a casa del Leyma

  • El Poliesportiu acull el frenètic duel entre CV Andorra i Pachá Eivissa, mentre que el FC Andorra rep el líder
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya dóna instruccions, dijous abans de viatjar ahir a la Corunya, davant les mirades de Wright i Flis Foto: TONY LARA

Bàsquet, vòlei i futbol són els protagonistes d'aquesta tarda en esports d'equip. El joc de la cistella mirarà cap a la Corunya, i els dos següents al Principat, amb molt diferents objectius. També hi haurà futbol sala, però això ja serà diumenge, en un duel matinal que l'Hotels Plaza Andorra disputarà a Antequera. La jornada de dissabte també tindrà esquí, amb l'inici dels Campionats del Món de biatló, i la Copa d'Europa de freestyle.

 BASQUET: El River Andorra va arribar ahir a la tarda a la Corunya per disputar avui (17.00) una nova jornada de LEB Plata. Ho farà davant un Leyma que aspira a estar en la part alta, i que encara té feina per aconseguir la consolidació. Els andorrans, per la seva part, miren cap a l'ascens directe des del lideratge que li dóna una temporada gairebé perfecta, amb només dues derrotes i amb l'opció de sumar avui la 12 victòria consecutiva.

Joan Peñarroya comptarà amb tota la plantilla, però amb els ‘tocats' Pablo Sánchez, tot i estar bastant recuperat, i Isma Torres, que dijous per fi es va entrenar amb la resta de l'equip després d'estar tota la setmana sota supervisió per un cop a l'espatlla que va rebre el passat divendres. «El Leyma té una plantilla ampla i sobretot el que té molt ben treballat és la defensa, i que pressionen en tot el camp», va dir Joan Peñarroya abans de viatjar. Els corunyesos tenen diferents sistemes en zona i «un 3-1 diferent», segons el tècnic català que els fa tenir un plus .

 VOLEI: La Copa Príncep de vòlei en el record. Tothom voldrà pensar que no, que és un partit més de competició regular, però sense la gratitud que donen les victòries en la classificació –aquesta fase d'ascens a Superlliga està descafeïnada perquè tots els equips que poden pujar ho faran esportivament sí o sí–, el que estarà en joc serà l'orgull de derrotar el gran rival. Això ho pensaran des del Pachá Eivissa, però també i sobretot des del CV Andorra, que aquesta temporada té un os ben dur en els eivissencs, els quals en la Copa Príncep van deixar fora els andorrans en una semifinal carregada de tensió i que encara cueja. El duel serà a les 18.30 al Poliesportiu d'Andorra.

 FUTBOL: Partit dels intensos i forts a Aixovall, avui a les 16.00, quan surtin al terreny de joc el FC Andorra, segon a la classificació amb 37 punts, i el Cervera, el líder del grup 5 de la Segona Catalana, que en suma 47. Els andorrans tenen l'ocasió d'estrènyer la classificació amb un triomf davant d'un equip que aquesta temporada només ha cedit cinc empats i dues derrotes.

 BIATLÓ I FREESTYLE: Dues cites on se centren les mirades de l'esquí del país. Una a Ruhpolding (Alemanya), on Laura Soulié debuta als Campionats del Món de biatló en la cursa d'sprint femení de 7,5km. Una mica més lluny, a Kranjska Gora (Eslovènia), hi ha els andorrans Scotty Jordan i Carlos Aguareles, que disputen les qualificacions i les finals, si es classifiquen, de la primera prova de la Copa d'Europa del cap de setmana.

 DIUMENGE: L'Hotels Plaza Andorra jugarà diumenge al migdia (12.00) a la pista de l'UMA Antequera, rival que ha de fugir de la zona de perill. Els andorrans fa sis jornades que no guanyen. També diumenge, el VPC Andorra jugarà al camp del Rieumois, mentre que a Andorra hi haurà l'última jornada de la Lliga regular en Primera Divisió.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT