PUBLICITAT

Afiliats al SEP presentaran un recurs per les notes del GAdA

  • El sindicat dóna el vistiplau a portar les retallades a la Batllia
CLARA GARNICA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La junta del SEP durant la celebració de l'assamblea. Foto: TONY LARA

El Sindicat de l'Ensenyament Públic (SEP), va celebrar ahir a la nit la seva assemblea ordinària anual. El secretari general del sindicat, Santi Rodríguez, va informar minuts abans d'iniciar l'assemblea que es mostren en desacord amb el GAdA que van cobrar al mes de novembre. El motiu, la rebaixa de les bones notes inicialment fixades als educadors. Rodríguez va informar que hi ha una cinquantena d'afectats, un grup dels quals presentaran un recurs a la Batllia.

Rodríguez va exposar que no és un tema econòmic, malgrat que la rebaixa de les notes ha suposat cobrar menys. La qualificació que els consta ara a l'expedient és inferior a la que s'han guanyat i «perden nota a l'hora de presentar-se als edictes interns», va exposar l'educador. Fa un mes i mig es va enviar una carta al ministre de Funció Pública per demanar explicacions, però no s'ha obtingut resposta. El recurs es presentarà en el termini aproximat d'un mes i mig.

Durant l'assemblea es va debatre sobre si donar suport o no al recurs que vol presentar a la Batllia la Plataforma de Funcionaris en relació a la Llei que afectarà els salaris. La votació dels afiliats va ser favorable per 105 vots a favor i 5 vots en blanc, per la qual cosa es va acordar que el SEP presenti el recurs conjuntament amb la Plataforma.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT