PUBLICITAT

Només San Marino té pitjors registres que la sub-21

  • 15 punts, 13 rebots, tres assistència i 23 de valoració per ell
  • «Des de fa setmanes lluito per mantenir la tensió, i per sort els jugadors ho entenen», diu el tècnic
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

La sub-21 va rebre el passat dimecres una nova golejada, en aquest cas a Gal·les per 4-0. Els tricolors sumen 23 gols en contra, uns registres que gairebé ningú té en tots els grups de la fase de classificació per l'Eurocopa. Només San Marino supera aquests números negatius, amb zero punts i 30 gols en contra per només un a favor: un -29, pel -23 dels andorrans. Això sí, Andorra és a un grup de cinc equips i ha disputat sis enfrontaments, mentre que San Marino és en un grup de sis i en suma set partits.

Andorra encara no ha estrenat el seu caseller, però amb zero punts també s'hi troben, a més de San Marino en el grup 1, Liechtenstein (-18) i Hongria (-7) en el grup 7, Letònia (-13) en el grup 9 i Luxemburg (-12) en el grup 10. A Andorra li resten dos enfrontaments per tancar la fase: 5 de juny a casa contra la República Txeca, i el 12 de juny a Armènia. H

La 19a Minicopa ACB dva coronar el Barça Regal després de batre en la final el Real Madrid per 83-78. En aquest duel va destacar per sobre de tots els jugadors l'andorrà Pol Vives, que va aconseguir ser l'MVP de la competició, en una nova mostra de tot el seu potencial i talent.

Vives, que abans havia estat jugador del Sedis la Seu, és el pilar del Barça, el seu pivot de referència, i amb els seus números ho demostra. En la final, va sumar 15 punts, 13 rebots, dels quals nou en defensa i quatre en atacs, tres assistències i quatre recuperacions, per completar la final amb 23 punts de valoració. Amb tot, els mateixos punts que el madridista Poyatos.

La Minicopa, disputada el 19 de febrer, va tenir en el Barça l'equip més fort juntament amb el Madrid. Els catalans van derrotar en el primer enfrontament al Lagun Aro GBC per un contundent 70-44. En el segon matx, el Banca Cívica va caure també amb claredat davant de la força blaugrana per 86-56, mentre que abans de la final, el Barça va derrotar també el Baloncesto Fuenlabrada per 93-62. En tots els duels, Vives va sumar més de 15 de valoració.

La Federació Andorrana de Bàsquet, gràcies a l'acord de col·laboració amb l'Espanyola, ha pogut reprendre la formació de tècnics del Principat. Si el passat mes de desembre va finalitzar el Curs d'Entrenador de Nivell 0, el pròxim diumenge s'inicia el de Nivell 1. La càrrega lectiva serà de 400 hores, 70 d'elles presencials, amb quatre eixos: entrenament, tàctica, direcció d'equip i formació. El preu del curs és de 160 euros i les inscripcions encara estan obertes.

LES SEMIFINALS DE LA LLIGA LAB / El passat cap de setmana es van disputar els primers partits de play-off pel títol de la Lliga LAB. El Naturlàndia Insitu va derrotar el CB Femení 83-23, mentre que l'Encamp, amb una cistella a 9 dècimes del final, va eliminar el Filand per 82-80. Ara el Naturlàndia jugarà les semifinals contra l'Engordany, i l'Encamp contra l'In Principat. Els partits seran el pròxim 18 de març.

Andorra la Vella q La Federació de Muntanyisme va iniciar ahir el primer contacte amb les proves d'accés al Centre de Tecnificació d'Escalada de la FAM. La cita, dirigida a joves d'entre 12 i 17 anys, va comptar ahir al Bloc Cafè amb sis atletes. La setmana vinent provaran vuit més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT