PUBLICITAT

Peñarroya avisa que queda feina

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

La pròxima cita del BC River Andorra és a A Coruña, on espera el Leyma amb ganes de remuntar posicions després de perdre la passada setmana a la pista del Prat. Mentre aquest enfrontament arribarà demà a la difícil pista gallega, el tècnic Joan Peñarroya va comparèixer ahir en roda de premsa per, de pas, calmar les veus que parlen d'un ascens fet a set jornades del final. «Des de fa setmanes lluito per mantenir la tensió, i per sort els jugadors ho entenen», va dir.

«El calendari no és fàcil», va assegurar Peñarroya, que considera que, efectivament, «les sensacions podrien ajudar a relaxar-nos», però que al mateix temps va recordar que si arriben «una o dues derrotes, que pot passar, les veus es tornarien en ai, ai, ai». En una línia similar es va expressar el pivot Devin Wright: «Pels resultats estem contents, però hem de continuar com fins ara, sense mirar més enllà». «No pensem en l'ascens», hi va afegir.

L'equip, que viatja demà al migdia cap a A Coruña, es manté amb els problemes físics de Pablo Sánchez, que això sí, està millor, i qui més preocupa és Isma Torres, que durant tota la setmana no ha pogut entrenar al mateix ritme que la resta de companys, tot i que ahir va formar part de la sessió. El pivot va patir contra el Plasencia Extremadura un cop a l'espatlla que l'afecta la mobilitat.

El Leyma Coruña, per la seva part, manté el dubte de Forbes, que ja no va jugar l'últim partit, però suma la incorporació de Sergio Alonso en la direcció, fet que aporta a l'equip corunyès «una de les parelles de bases més fortes de la categoria», segons Peñarroya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT