PUBLICITAT

Pol Vives, MVP de la Minicopa que guanya amb el Barça

  • 15 punts, 13 rebots, tres assistència i 23 de valoració per ell
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vives, en primer terme tot estirat, amb el trofeu de la Minicopa Foto: EL PERIÒDIC

La 19a Minicopa ACB dva coronar el Barça Regal després de batre en la final el Real Madrid per 83-78. En aquest duel va destacar per sobre de tots els jugadors l'andorrà Pol Vives, que va aconseguir ser l'MVP de la competició, en una nova mostra de tot el seu potencial i talent.

Vives, que abans havia estat jugador del Sedis la Seu, és el pilar del Barça, el seu pivot de referència, i amb els seus números ho demostra. En la final, va sumar 15 punts, 13 rebots, dels quals nou en defensa i quatre en atacs, tres assistències i quatre recuperacions, per completar la final amb 23 punts de valoració. Amb tot, els mateixos punts que el madridista Poyatos.

La Minicopa, disputada el 19 de febrer, va tenir en el Barça l'equip més fort juntament amb el Madrid. Els catalans van derrotar en el primer enfrontament al Lagun Aro GBC per un contundent 70-44. En el segon matx, el Banca Cívica va caure també amb claredat davant de la força blaugrana per 86-56, mentre que abans de la final, el Barça va derrotar també el Baloncesto Fuenlabrada per 93-62. En tots els duels, Vives va sumar més de 15 de valoració.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT