PUBLICITAT

Poca son i molts quilòmetres

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Llovera, ahir al Buda, parlar amb Rodellar, el seu preparador físic, abans de la presentació de la temporada. Foto: TONY LARA

Al setembre, els organitzadors del Mundial van contactar amb Albert Llovera perquè volien que continués a la competició. Després, Skoda i Red Bull es van interessar en ell, però al Nadal aquesta opció va volar –«m'hagués agradat córrer amb Skoda, però fa anys que estic amb Abarth i no em despenjaré per fer dues carreres»–. Llovera va fer, en deu dies (del 10 al 20 de desembre), 11.000km per carretera per tancar un acord amb Abarth per «canviar a un Cinquecento amb canvi seqüencial en R2». Al gener va semblar tot perfilat, però al final la qüestió va entrar en un carreró sense sortida, i la porta que se li va obrir va ser la del Campionat d'Espanya.

Assegura que en quant a esponsoritzacions està «molt agraït» a tots els que el fan suport, però informa que per a aquesta temporada ha trucat «a 46 portes entre Andorra, Espanya i Itàlia». Al país transalpí, on hi tenen molt interès en ell, se li va oferir disputar el Tricolore –el Nacional italià–, però econòmicament no interessava perquè competir a Itàlia és com si treballessis allà, i Llovera, en ser extracomunitari com a andorrà, hauria de pagar un 26% de les aportacions.

Entre tota la batalla, ell segueix amb els seus bolos a empreses, les conferències i més. La setmana vinent comença a Bilbao.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT