La sub-21 torna de Gal·les amb altra golejada

WREXHAM

El tècnic, Justo Ruiz Foto: ÀLEX LARA

El combinat sub-21 sabia que Gal·les se la tenia guardada, després de la trampa del Comunal del primer partit, que va acabar amb un curt 0-1 per als britànics. Ahir, a Wrexham, Andorra va caure per 4-0 en un matx en què va marxar al descans tocat i enfonsat, després que en el minut 44 Vieira marqués en pròpia porta el tercer per als gal·lesos. Andorra segueix última a la classificació, amb zero punts i 23 gols en contra per cap a favor en sis partits. Gal·les se situa, gràcies a aquesta victòria, en la segona posició provisional i amb els mateixos punts que el líder, República Txeca, però amb dos partits menys.

La sortida gal·lesa va ser l'esperada, amb una lluita per fer setge als andorrans, però fins el minut 22 no van trobar com foradar la porteria de Vinardell. Bodin va ser l'autor del gol, i ell mateix va repetir 11 minuts després quan en el 33 va situar el 2-0. El matx semblava entrar en un moment de calma, i quan la primera part entrava en la recta final i tot semblava que quedaria així, la insistència gal·lesa va fer que Vieira anotés en pròpia porteria el que era el 3-0 i més que la sentència.

En la represa, Gal·les va continuar amb la seva intenció d'enfonsar els tricolors, però el conjunt de Justo Ruiz va poder aguantar les envestides locals. Amb tot, en el 59 Doble va aconseguir la quarta diana del seu equip, resultat amb què va acabar el sisè duel d'Andorra a aquesta fase.