PUBLICITAT

Dos gerents d'un bar de Canillo, detinguts per vendre drogues

  • En menys d'una setmana la Policia desarticula tres importants punts de venda d'estupefaents al Principat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El material decomissat per la Policia en l'establiment i en el domicili del gerent del bar de Canillo i de la seva esposa. Foto: SFG

En menys d'una setmana la Policia ha desarticulat tres punts de venda de droga al Principat. El darrer va ser el d'un bar de Canillo. Segons va informar ahir la Policia, el gerent d'un bar de Canillo i la seva esposa van ser detinguts per haver venut, presumptament, drogues als clients del bar i turistes. Al domicili de la parella, els agents de l'Àrea de Policia Criminal van trobar 63,5 grams de cocaïna i 10,3 grams d'haixix, entre altres. El decomís va permetre la desarticulació d'aquest important punt de venda i distribució de cocaïna al Principat, que operava des de fa temps, segons les mateixes fonts. Els dos detinguts van ser posats a disposició judicial dilluns i l'home hauria ingressat posteriorment al Centre Penitenciari.

Agents de l'Àrea de Policia Criminal, tenint coneixement d'elements que indiquen la possible existència d'un punt de venda d'estupefaents en un bar de Canillo, van iniciar una sèrie de vigilàncies i seguiments per tal de determinar aquests fets. Finalment, el passat dissabte, 25 de febrer, a la tarda, van controlar a la parròquia dos residents francesos, un home de 32 anys, gerent del bar, i la seva esposa de 33 anys.

Posteriorment, en un registre al domicili del matrimoni, els agents van trobar diversos embolcalls amb un total de 63,5 grams de cocaïna i 10,3 grams d'haixix, a més de 120 euros, una bàscula de precisió i altres objectes possiblement relacionats amb la distribució i venda d'aquest tipus de productes, segons va informar la policia ahir mitjançant un comunicat.

Segons les primeres investigacions, el gerent hauria venut presumptament cocaïna en diverses ocasions a clients del bar i turistes. Així mateix, la cocaïna decomissada al domicili també estaria destinada a la seva venda a través del local de la parella.

IMPORTANT DECOMÍS DE COCAÏNA / Amb aquesta operació, la Policia ha pogut desarticular un important punt de venda i distribució de cocaïna al Principat, que portava temps operant. A més, la quantitat de cocaïna decomissada és la més rellevant en volum des del juny del 2009, en què es van segrestar 89,36 grams d'aquesta droga a la frontera del Riu Runer.

En la intervenció del 2009 es va produir amb la detenció de dos espanyols no residents quan introduïen la droga al país. L'operatiu es va produir quan es va controlar un vehicle de matrícula espanyola, ocupat per dues persones, que entrava al país per la frontera del Riu Runer. Els agents de servei, en efectuar un control aleatori i procedir a l'escorcoll del vehicle, hi varen trobar els 89 grams de cocaïna, procedint a la detenció d'ambdues persones (dona espanyola de 26 anys i home espanyol de 27 anys, no residents al país).

Aquesta incautació de cocaïna, valorada en aproximadament 6.000 euros en el mercat clandestí, és la més important efectuada des del desembre de l'any anterior amb la coneguda Operació Color i la segona més important des de fa uns quatre anys.

La del bar de Canillo del passat dissabte, és doncs, la tercera més important dels darrers quatre anys. I tot i estar detinguts en un primer moment tant el gerent com la seva parella, només ha ingressat a la Comella, per ordre del batlle, l'home.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT