PUBLICITAT

La SER sosté que van ser «estrictes» en la distribució d'entrades

  • Les 400 localitats per al concert d'Estopa es van esgotar al quart d'hora
A. L.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els germans Muñoz, en el concert de la gira d'Estopa 2.0 del 25 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona Foto: ELISENDA PONS

La cadena SER, amfitriona del concert d'Estopa que tindrà lloc el 8 de març al Centre de Congressos de la capital, va ser ahir taxativa: l'emissora va ser «estricta» i «rigorosa» i va seguir escrupolosament el criteri de repartir un màxim de dues entrades per persona. Sense excepcions i sense reserves. Però hi va haver suspicàcies: d'una banda, perquè les 400 localitats es van esgotar en un quart d'hora, i per tant van ser molts els aficionats –tant entre els que feien cua des de les 8.30 hores com els que s'hi van anar acostant durant el matí– que es van quedar sense papereta. De l'altra, perquè algun espavilat va aconseguir burlar els controls i desfilar dues vegades per taquilla; i finalment, perquè la Comissió de festes d'Encamp va fer circular per les xarxes socials la bola que l'emissora els havia reservat un paquet d'entrades. Extrem negat ahir des de l'emissora, que ho atribuïa a una «broma» dels membres de la Comissió, una quinzena dels quals van retirar en bloc les dues localitats reglamentàries. Però no hi va haver, insisteixen des de la SER, tracte de privilegi.

El cert és que es van viure ahir al carrer Prat de la Creu de la capital escenes inèdites en aquest racó de món, amb una cua que en el moment àlgid arribava fins a la Creu Roja, tensions i alguna corredissa. El motiu, l'exigència dels germans David i José Manuel Muñoz de limitar l'aforament del Centre de Congressos: les 900 butaques llargues de l'auditori quedaran reduïdes el 8 de març a tan sols 400. Es tracta, diu l'organització, de crear l'ambient adequat per a un concert acústic i en família. De fet, a la capital compareixerà Estopa en el sentit estricte: sense banda, colorants ni conservants. David, José Manuel i les seves guitarres. I prou. Es veu a venir, per tant, una vetllada íntima. I més aviat breu, perquè està previst que els germans Muñoz toquin durant tres quarts d'hora, un vist i no vist, amb un repertori que repassarà, és clar, els grans èxits del dotze anys de carrera del duet i que posarà cullerada –però només això, cullerada– als temes del sisè disc, amb tanda reservada només per als tres primers singles del compacte: La primavera, Me quedaré i Vacilón. Els que en vulguin més, hauran de passar per taquilla i adquirir Estopa 2.0.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT