PUBLICITAT

La sub-21, contra Gal·les «sense el factor sorpresa»

  • Els britànics, que van guanyar al Comunal per 0-1, tenen set cares noves
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Justo Ruiz i els seus deixebles, el dia de la foto oficial de la sub-21 Foto: TONY LARA

La selecció nacional sub-21 té avui un nou partit de la fase de classificació de l'Eurocopa de la categoria, i en aquest cas li torna la visita a Gal·les, combinat que al Principat va vèncer per un mínim 0-1 després que l'equip de Justo Ruiz sabés jugar-li. Ara bé, el tècnic andorrà ara ho veu diferent: «Ja no comptem amb el factor sorpresa». El duel serà a les 17.00, hora andorrana, a l'estadi The Racecourse Ground, a Wrexham.

La sub-21 suma cinc derrotes en cinc partits, i és amb zero punts el cuer del grup 3 en què Gal·les ocupa la penúltima posició amb dues victòries i dues derrotes i els sis punts corresponents. Poca cosa tenen a fer els britànics excepte sumar davant d'un rival que consideren inferior, tot i que Andorra, com sempre, posarà les seves armes, que es basen fonamentalment en les seves forces fins que aquestes duren.

«Gal·les té un equip que si bé en la seva base és el mateix, sí que és cert que aporta set noves cares», va dir Ruiz, que considera que el perill dels gal·lesos és que «tot i ser un equip britànic, els agrada la mobilitat i conduir la pilota, juguen amb un 4-2-3-1 i els quatre de dalt es mouen constantment, i en el matx a Andorra ja van demostrar que juguen amb molta intensitat en totes les seves accions, tan en atac com en defensa, i no ens deixaran sortir del nostre camp». Justo Ruiz assumeix que Gal·les sortirà a totes d'inici: «Els 15 o 20 primers minuts seran molt intensos». Per a aquest enfrontament, el seleccionador no compta amb l'absolut Marc Vales ni amb Josep Vall, aquest per sanció.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT