PUBLICITAT

Els síndics visiten les noves instal·lacions

  • El Consell General podria ampliar la col·laboració amb l'EENSM
L. F. M.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Visita dels síndic a un dels tallers de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell Foto: ÀLEX LARA

«Fan una feina magnífica, callada, discreta, i que és un exemple de la capacitat de solidaritat de la societat andorrana»,va declarar el síndic general, Vicenç Mateu, amb motiu de la visita a les noves instal·lacions de l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, que aquest va realitzar ahir al matí juntament a la subsíndica general, Mònica Bonell.

La directora de l'escola els va mostrar les noves instal·lacions i els síndics van poder veure també com treballen els usuaris del taller ocupacional Xeridell i els productes fabricats.

El Consell General ja fa anys que col·labora amb l'escola especialitzada. Ho fa amb l'obra que cada any el Consell encarrega a un artista andorrà – una il·lustració–, ja que aquesta s'imprimeix al taller Xeridell per a les felicitacions de Nadal. Ahir el síndic va dir que es podria ampliar la col·laboració amb altres productes nadalencs o amb llapis. La directora del centre va dir que «seria una col·laboració molt positiva si trobem productes que puguem produir aquí i que el Consell pugui regalar o oferir».

El síndic general va explicar que han decidir fer la visita a l'escola especialitzada per separat del Govern, però que també volen manifestar el seu suport a aquesta institució. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT