PUBLICITAT

Iniciat un pla de seguretat viària per la Massana

  • L'estudi que determinarà les accions estarà a punt en un mes i mig
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Els cònsols de la Massana en la reunió amb el ministre de Justícia i Interior Foto: COMÚ DE LA MASSANA

El Govern i el Comú de la Massana estan treballant en un estudi sobre seguretat viària, que estaria enllestit d'aquí a un mes i mig. Així es desprèn de la reunió que van mantenir ahir els cònsols massanencs i el ministre de Justícia i Interior, Marc Vila. La trobada també va servir per tractar la propera obertura del túnel dels Dos Valires, en la qual es treballarà conjuntament a nivell organitzatiu

Per part de la Massana hi van prendre part els cònsols, David Baró i Raúl Ferré, la consellera de Via Pública, circulació, neteja, parcs i jardins i atenció ciutadana, Sandra Bonet i el director de Via Pública, Eduard Ribó. Per part del Govern, el ministre de Justícia i Interior, Marc Vila, va estar acompanyat pel secretari d'Estat d'Interior, Xavier Espot, i els responsables de Mobilitat Josep Escalé i Jaume Castells.

MÉS CÀMERES / El Centre Nacional del Trànsit disposa d'una xarxa de càmeres de vídeo per tota la xarxa viària del país. Ara són 50 càmeres les instal·lades a les tres carreteres generals. Pel que fa als túnels, són un total de 60 aparells. Durant aquest any i a partir de l'estiu, amb l'obertura del túnel dels Dos Valires, el de la Tàpia i una de les fases de la desviació de Sant Julià, es preveu que aquest nombre de càmeres, tant les de les carreteres com les dels túnels arribin fins a 200, segons va explicar Jaume Castells, cap de l'àrea de mobilitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT