PUBLICITAT

La sub-21 viatja a Gal·les amb cinc juvenils i sense Vales

  • Vinardell, Moisés San Nicolàs, Triquell, Leo Alves i Ferre completen els 18
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El seleccionador, Justo Ruiz Foto: TONY LARA

Cinc juvenils són la novetat de la llista de Justo Ruiz per afrontar a Gal·les el tercer partit del grup 3 de classificació per l'Eurocopa sub-21. A més, el tècnic no comptarà amb Marc Vales, ja que des de la FAF es considera oportú que l'internacional absolut mantingui la continuïtat que està tenint amb el seu club, l'At. Balears, líder del grup 3 de la Segona B.

L'expedició ha viatjat aquest matí per arribar a la nació britànica al migdia i entrenar a l'escenari del partit, The Racecourse Ground de Wrexham a les 19.00, les 20.00 hora andorrana. El partit contra Gal·les serà demà a les 16.00 (17.00 al Principat), en el que serà el segon duel d'aquesta fase entre les dues seleccions, després que Andorra perdés al Comunal 0-1 en un matx en què els tricolors van poder donar la sorpresa.

En l'expedició han entrat cinc juvenils: el porter Dani Vinardell, els defenses Moisés San Nicolàs i Enric Triquell, i els migcampistes Leo Alves i Marc Ferre, aquest el jugador més jove, amb 18 anys. En la classificació Andorra és última del grup 3 amb cap punt.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT