PUBLICITAT

El gegant FIS de les Menuires tanca tres dies per oblidar

  • Dels cinc corredors de la federació andorrana, només Arnau Puig finalitza i ho fa en la 46a posició
EL PERIÒDIC
LES MENUIRES

Periodic
Arnau Puig, en una cursa de la temporada anterior Foto: EL PERIÒDIC

Tres dies de competició a les Menuires s'han saldat amb uns més que irregulars resultats per als corredors de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE). Ahir en el gegant, dels cinc esquiadors en competició, només Arnau Puig va poder finalitzar, i va ser 46è a gairebé deu segons del guanyador, l'espanyol Ferran Terra.

Arnau Puig va finalitzar molt lluny amb 78,72 punts FIS, tot i que l'entrenador Xavi Bellsolà va assegurar ahir que l'actuació del jove andorrà està encara condicionada perla lesió de genoll de la que acaba de sortir. Puig va marcar 1min 12,51s en la primera mànega, i 1min 15,67s en la segona, per completar els 2min 28,18s que el van allunyar de les zones altes. El vencedor, Terra, va aturar el crono en 2min 18,34s.

Però la decepció més gran va venir amb les actuacions de Kevin Esteve, Roger Vidosa i Marc Oliveras, a més de Josh Alayrach, que va ser desqualificat en la primera mànega.

Esteve no va acabar la primera baixada, mentre que Oliveras, que venia de fer una ronda inicial bastant fluixa, va voler arriscar i ho va pagar en la segona mànega, quedant així fora de cursa. Per últim, Roger Vidosa tampoc no va tenir la sort de cara, quan en la segona mànega va picar amb un clot i un dels esquís va sortir volant, amb la qual cosa va quedar eliminat. El número u andorrà havia fet el 9è millor temps en la primera mànega.

Aquesta va ser una situació similar a la del dia anterior, quan també en el gegant de les Menuires, Vidosa va perdre totes les opcions en una caiguda a gran velocitat en la segona mànega, després que en la primera marqués el 8è millor crono.

L'equip andorrà ahir ja tornava cap al Principat, on descansarà uns dies abans de viatjar el pròxim 4 de marça a Megeve.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT