PUBLICITAT

Desarticulats dos punts de venda de drogues

  • Tres persones ingressen a la presó per possessió de grans quantitats d'estupefaents
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'armari tèxtil preparat per al cultiu de marihuana incautat per la Policia. Foto: SFP

El resultat de dues operacions policials diferents iniciades el passat dia 22,va ser la desarticulació de dos punts de venda i distribució de droga al Principat, i dues persones detingudes.

En un primer cas, la Policia va detenir un resident portuguès de 39 anys, que posteriorment va ingressar a la presó i va decomissar 1.268,43 grams d'haixix, 766,74 de marihuana i 7,21 de MDMA, presumptament destinat a la venda.

Va ser el dimecres passat quan a les 22:25 hores, els agents de l'Àrea de Seguretat Pública i Proximitat Ciutadana del servei de la frontera del Riu Runer van efectuar un control als ocupants d'un autocar de línia regular provinent de Barcelona. Amb l'ajuda del gos ensinistrat en recerca d'estupefaents, a la part de la bodega es va trobar en la funda de surf 13 bosses de marihuana amb tanca hermètica. Després de l'enquesta els agents especialitzats van efectuar un registre al domicili de l'interessat trobant un tupper amb 12 plaquetes i mitja d'haixix, un pot amb quatre embolcalls amb MDMA, una bossa contenint marihuana i una caixa petita metàl·lica amb haixix, una altra bossa amb MDMA i una bàscula de precisió.

INVESTIGACIÓ OBERTA /L'altra desarticulació de venda i distribució de droga es localitza a la parròquia d'Andorra la Vella. En aquest cas va ser detingut i empresonat, posteriorment, un resident espanyol de 22 anys, presumptament dedicat a la venda de marihuana en zones d'esbarjo del jovent de la capital.

Com a resultat d'una investigació efectuada pel Grup d'Estupefaents de l'Àrea de la Policia Criminal, el cos de Policia va interpel·lar el passat dia 23 a les 20:45 hores a l'interior d'un centre comercial del Principat, a un jove en possessió de 1,27 grams de marihuana, vinculat presumptament a la venda d'aquest estupefaent en zones d'esbarjo de la capital.

En el posterior registre efectuat al domicili de l'interessat es van trobar múltiples indicis per l'elaboració i cultiu de marihuana, així com un armari tèxtil preparat per al cultiu de marihuana amb làmpades de projecció de calor i tubs de ventilació, una balança i altres estris que permeten el tràfic d'aquest tipus de substàncies estupefaents.

Aquesta investigació ja es va iniciar fa uns mesos amb un primer recull d'informacions arrel de la missió de lluita contra el tràfic de droga que desenvolupa aquest grup especialitzat de la Policia. Aquesta investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Una tercera detenció va ser la de la resident espanyola de 27 anys que també va ser ingressada al centre penitenciari per haver-li decomissat 47,3 grams de metaanfetamina i 0,5 d'haixix. Aquesta detenció es va efectuar el passat dimecres a la frontera del Riu Runer, en ser controlat el vehicle que conduïa la interessada, com a única ocupant. Es tractava d'un Renault Modus amb matrícula andorrana.

Una vegada informada sobre la legislació vigent en matèria d'estupefaents se li va demanar si era posseïdora d'algun tipus de droga. La interessada manifestar ésser consumidora d'estupefaents i lliura de forma voluntària dues petites porcions d'haixix, de 0,5 grams, que duia a l'interior d'un paquet de tabac en el cotxe. Seguidament en un escorcoll corporal es troba a l'interior de la sabata dreta, un embolcall contenint 47,3 grams de metaanfetamina. Tot seguit va ser detinguda i després ingressada a la presó per ordre del batlle de guàrdia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT