PUBLICITAT

Sis nous controls policials a les carreteres des del 5 de març fins al 10 de juny

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

A partir del proper 5 de març i fins al 10 de juny, la Policia estendrà pel país diferents controls per a la prevenció de conductes de risc telèfons mòbils, cinturons de seguretat, l'estat de les motocicletes, la documentació, l'estat dels pneumàtics i l'enllumenat. Es vol reduir el nombre d'accidents provocats per aquestes infraccions.

El primer serà del dilluns 5 de març al diumenge 11 de març per prevenir l'ús de telèfons mòbils i cinturons de seguretat durant la conducció. Segons la Policia, el fet d'utilitzar el telèfon mòbil mentre es condueix «representa un element de distracció i incrementa el risc de poder patir un accident de trànsit». Igualment, s'ha constatat que hi ha un elevat de persones que no fan ús del cinturó de seguretat.

Del dilluns 19 de març al diumenge 25 de març, la Policia realitzarà controls a les motocicletes. L'objectiu és vetllar pel compliment de les normes de circulació. El tercer dels controls preventius serà del dilluns 7 de maig al diumenge 13 de maig, ambdós inclosos, relatius a la documentació obligatòria. Finalment, del dilluns 4 de juny al diumenge 10 de juny es faran controls sobre l'estat dels pneumàtics i de l'enllumenat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT