PUBLICITAT

El Saló del Videojoc supera els 7.000 visitants de l'any passat

  • 800 joves van participar en els tornejos i els jocs de 3D han tingut èxit
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Molts joves al primer dia del Saló del Videojoc. Foto: ÀLEX LARA

La tercera edició del Saló del Videojoc i Internet ha estat un gran èxit segons l'organització de l'esdeveniment ja que segons va explicar a l'ANA la cap d'àrea de Comunicació, Premsa i Imatge Corporativa d'Andorra Telecom, Inés Martí, s'han superat les expectatives dels 7.000 visitants, un 10% més que en l'edició anterior i «estem molt satisfets», va dir. A més, als tornejos van participar un total de 800 persones, un 30% de noies i un 70% de nois, i els jocs en tres dimensions, una de les novetats d'enguany, han tingut molt bona acollida. Es van repetir les flashmobs i se'n van fer tres, congregant cada una d'elles més d'un centenar de persones.

Martín va assegurar que hi ha hagut molta afluència durant les tres jornades i el fet que aquest divendres fos festa a les escoles en motiu del Carnaval «ens ha ajudat molt» perquè el Saló es va omplir des de primera hora del matí.

Una de les novetats d'aquesta edició han estat els jocs en tres dimensions. S'han instal·lat quatre plataformes i ha estat «un atractiu més pels visitants», va indicar Martí. A més, enguany es va augmentar en 10 l'oferta de PC, arribant a 35, i també es van introduir els jocs per ordinador. El coordinador del Saló del Videojoc i Internet, Dani Prieto, va destacar que les màquines «sempre estan ocupades i molta gent fa cua per agafar lloc'.

En relació als tornejos hi han participat 800 persones, d'aquestes un 30% han estat noies i un 70% nois i el joc més concorregut ha estat el Fifa 12. També han tingut molt èxit els simuladors de cotxes de Fórmula 1 i de ball, ha indicat Prieto.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT