PUBLICITAT

Un gol de Fabio en el 83 dóna la victòria a l'Andorra a casa l'Albi

  • El camp, molt estret, obliga els homes de Justo Ruiz a fer un partit «pràctic»
EL PERIÒDIC
L'ALBÍ

Periodic
Fabio va ser ahir l'autor del gol davant l'Albí. Foto: ÀLEX LARA

El FC Andorra va sumar ahir una nova victòria, aquesta vegada al camp de l'Albi, després que en el minut 83 de partit Fabio anotès l'únic gol de l'enfrontament. El duel va estar marcat pel «sentit pràctic» amb què va jugar l'equip de Justo Ruiz.

La primera part va estar anivellada, amb la defensa andorrana evitant les ocasions locals, i amb un Andorra que buscava les seves ocasions i que fins i tot va trobar el gol als vint minuts gràcies a Toscano, tot i que l'àrbitre no ho va donar per vàlid per un fora de joc molt protestat.

Al descans es va arribar amb l'empat a zero que no es va poder trencar fins el minut 83, quan Ludo va guanyar l'esquena al lateral lleidatà i va aconseguir una bona centrada que Fabio, de primeres i de cap, va topar amb el porter rival. Amb tot, el rebuig va caure als peus del davanter de l'Andorra, que va marcar per donar la victòria als tricolors.

«Hem fet un partit molt seriós, hem sabut jugar a un camp molt complicat, dels pocs de la categoria en què hi ha gespa natural (en són dos) i en un terreny de joc molt estret», va explicar ahir l'entrenador tricolor. A més, Ruiz hi va afegir que la victòria és positiva «perquè partits com aquests s'han de saber guanyar també».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT