PUBLICITAT

Marín és 9è a la segona cita de la Copa d'Europa de Sochi

  • L'andorrà es mostra «decebut», tot i que assumeix molt cansament acumulat
EL PERIÒDIC
SOCHI

Periodic
Marín, el segon per la dreta, en una competició d'aquesta temporada Foto: el periòdic

Després de ser tercer dissabte a la Copa d'Europa de boardercross i pujar així al podi, ahir no va tenir la sort de cara el surfista de neu Lluís Marín. L'andorrà va disputar la segona prova de la Copa d'Europa a Sochi (Rússia) i finalment va ser 9è, en una competició en què al final li va passar factura el cansament de massa dies de competició, però també d'una primera ronda en què es va veure al capdavant i amb neu pols, i obtint la traçada, cosa que li va exigir «molt d'esforç», segons va manifestar. «Després crec que ho he pagat una mica», hi va afegir.

Marín no va poder entrar en la final per culpa de quedar-se sense inèrcia en tenir una topada amb un rival. En la seva sèrie anava quart i, en l'intent d'avançar el tercer, aquest li va tocar la planxa en una zona plana. Llavors l'andorrà va haver de rectificar, però ja sense inèrcia ja no va tenir temps per recuperar el terreny que havia perdut. «Estic una mica decebut, però també crec que estava molt cansat», va afirmar ahir. Així mateix, Marín torna ara a Andorra per preparar la pròxima cita de la Copa del Món, a Valmalenco, del 13 al 16 de març.

Avui el podi ha estat liderat per l'italià Fabio Cordi. En segona posició, el seu compatriota Alberto Schiavon. Tercer ha sigut el polonès Mateusz Ligocki.

EL PENSAMENT ÉS A LA COPA DEL MÓN /Lluís Marín va manifestar ahir que el seu cap no està en la Copa d'Europa, ja que ell mateix no va donar massa valor al podi aconseguit dissabte a la cita continental de Sochi. «El que importava de venir aquí era conèixer la pista, la zona, l'ambient i saber com hem d'estar l'any vinent». «De tota manera», hi va afegir, «els resultats que a mi m'importen són els de la Copa del Món, perquè a la Copa d'Europa no formo part del circuit». Amb tot, l'andorrà va mostrar la seva competitivitat en el fet que ser ahir 9è no li va agradar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT