La pitjor primera part de la temporada condemna a la derrota

• L'Hotels Plaza encaixa quatre gols abans del descans i ja porta sis jornades sense guanyar
el periòdic
barcelona

Nacho pressiona Roger Serrano en el partit de la primera volta al poliesportiu, el 12 d'octubre passat Foto: tony lara

L'Hotels Plaza continua enclastat en una dinàmica negativa i ahir va perdre a la pista del Barça B per 8-4. Són ja sis les jornades sense guanyar i ahir la derrota va arribar de manera merescuda, arran de jugar «la pitjor primera part de la temporada», segons va admetre el propi Xavier de la Rosa.

Quanta raó tenia el tècnic tricolor quan l'equip estava captivant abans de la pausa nadalenca i, tret de l'Oxipharma que està en una altra esfera, mirava la resta de l'equips per sobre en la classificació. Llavors el tècnic tricolor avisava que anar tan bé era gratificant, però que no corresponia a la realitat. L'Hotels Plaza, permetin-me que faci la comparació, té un aire amb el Llevant de la Primera Divisió espanyola de futbol: molt sacrifici, sap jugar les seves armes i s'ha de suar sang per guanyar-lo però no ens enganyem, no és un equip per jugar a Europa.

L'Hotels Plaza està en el punt en què ja no li surt tot. Són sis partits sense guanyar i no hi ha conformisme amb la situació, però s'assimila de manera natural. «No m'agrada perdre, sempre ho he dit, em decepciona, però ni molt menys m'enfado, no puc demanar més als jugadors, es buiden en cada partit», va dir De la Rosa sobre la derrota d'ahir. És així. No és que l'equip no estigui complint, al contrari, ara s'ha de valorar la fantàstica primera volta que està permetent l'Hotels Plaza no haver de patir per la permanència, que des del primer dia de la pretemporada és l'objectiu prioritari.

El filial blaugrana va destrossar els tricolors al contraatac, amb jugadors joves ràpids i de gran qualitat tècnica. La mala sort es va encebar d'inici amb l'Hotels Plaza, amb dos gols en pròpia meta en els primers deu minuts: el primer d'Emil, que va desviar amb el pit un xut d'Alejandro i el segon de Soty. «Amb el 2-0 els jugadors van abaixar el cap per uns intants...», va assenyalar De la Rosa. Temps suficient perquè Fran Conde fes el tercer gol. Els tricolors van reaccionar i van apretar les dents per tractar de reduir diferències i mantenir-se viu abans del descans, però va sortir creu i va ser Javi Alonso el que va veure porteria per acabar la primera part amb un 4-0.

GOL I RÈPLICA EN LA REANUDACIÓ / Els hoes de De la Rosa es negaven a rendir-se i van sortir a mil revolucions en la segona part. Ni un minut va trigar Carlinhos en fer el 4-1 però el Barça va treure del mig de la pista i en quatre passades Martel va tornar a posar les coses al seu lloc.

Una bogeria, però s'havia de buscar un cop d'efecte: Carlinhos es va posar de porter jugador al minut 25 i en la primera jugada amb superioritat Nacho va fer el 5-2. El risc, però, era evident i al 28 dues pilotes robades per Conde i Javi Alonso van acabar el gol des de la pròpia pista. Amb el 7-2 va acabar qualsevol opció de remuntada. El que va passar fins el final ja era igual ?7-3 de Soty al 33', 8-3 de Javi Alonso al 38' i 8-4 d'Emil al 40'? perquè la opció de puntuar ja s'havia escapat. H