PUBLICITAT

L'oci digital, en companyia

  • La tercera edició del Saló del Videojoc confia assolir les 7.000 visites
C. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns adolescents juguen a un joc d'acció, ahir al Saló. Foto: ÀLEX LARA

Setmana de vacances escolars. Opció de jugar als videojocs més cridaners del mercat i de fer-ho acompanyat d'amics i d'amigues. Aquest és el plan proposat per Andorra Telecom per ahir, avui i demà a la sala del Prat del Roure d'Escaldes, en el que ja és la tercera edició del Saló del Videojoc.

La proposició és atractiva. Jocs per a PC, simuladors de vehicles per realitzar carreres de la Fórmula 1, jocs en tres dimensions i competicions, tant entre els assistents com online. «Vinc aquí perquè puc jugar als millors videojocs, sobretot els de Fórmula 1, i fer-ho amb els meus amics», va explicar Oscar Dos Santos, un dels adolescents que ahir al matí, tan bon punt obria les portes al Saló, ja hi era disposat a passar una jornada d'oci digital. Al seu costat, un dels dotze voluntaris que s'encarreguen que tot funcioni i que els jugadors tinguin les edats requerides per a certes partides. Jonathan Rodríguez va manifestar que s'havia presentar «per provar, i la veritat és que m'agrada molt». I és que Rodríguez passarà tres jornades envoltat de Wii's, Play's Station, guitarres amb wi-fi, ordinadors i ulleres 3D.

El primer dia del Saló va arrencar amb bones sensacions d'afluència, motiu pel qual el director d'Andorra Telecom, Jaume Salvat, va assegurar que les previsions són d'incrementar un 10% les visites de l'any passat, arribat a les 7.000. Per aconseguir-ho, s'han incrementat els voluntaris i també l'oferta. Segons Salvat, el que té més èxit són els jocs relacionats amb el futbol, els de guerra i els jocs familiars. Entre aquests, competicions de ball que omplen la sala de jovent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT