PUBLICITAT

Ski Andorra tanca la temporada amb el 2% més de dies d'esquí

  • Grandvalira i Vallnord presentaran les temporades de neu conjuntament
I. C.
ANDORRA LA VELLA

Ski Andorra va tancar la campanya de neu 2009-2010 amb un augment del 2% dels dies d'esquí venuts. En un comunicat de l'associació que uneix els camps de neu del Principat es va informar dels 2.331.000 forfets venuts i de 21.049.313 passatges. Les inversions per a la temporada passada van ascendir a un total d'11 milions d'euros. Durant l'Assamblea General que va tenir lloc ahir es va aprovar l'estat de comptes i l'informe d'auditoria de la campanya, així com la memòria d'activitats en què es destaca l'increment de l'1,4% de les vendes del forfet de temporada extraescolar respecte a l'any anterior i l'augment del 38% de les vendes del forfet de temporada per a residents respecte a la campanya anterior. També es va informar de la quota de participació d'Andorra respecte al mercat britànic, que va esperimentar un increment del 5% al 6%.

La directora d'Ski Andorra, Marta Rotés, va valorar positivament la campanya, tenint en compte les previsions. I és que "hi havia confusió en no saber com reaccionaria el client", va dir. A més, va fer èmfasi en les condicions òptimes de neu que van tenir les estacions, tot valorant que "l'esquiador ha escollit abans Andorra que Catalunya". De fet, va recordar que els camps de neu catalans han patit una disminució d'entrades de l'ordre del 2%.

Un dels punts que va subratllar Rotés van ser les noves accions conjuntes de promoció internacionals, com ara presentacions de premsa, actuacions conjuntes amb touroperadors, fires i catàlegs, entre d'altres. Així, s'incrementaran les actuacions continuant amb la captació del mercat anglès i rus i incorporant esforços en els mercats portuguès, francès i israelià.

Val a dir que Ski Andorra incorporarà i renovarà en la nova campanya el forfet de cinc dies. Els proveïdors SkiData i Team Axess (dispositius que permeten l'accés als camps de neu) faran possible que l'esquiador amb aquest passi de neu pugui entrar a pistes sense haver de passar forçosament per les guixetes a bescanviar el forfet.

Quant al forfet únic, proposta que es va posar sobre la taula en la sessió d'ahir, la directora va aclarir que el debat es reobrirà quan les marques de cada vall solucionin les seves diferències.

NOVA JUNTA DIRECTIVA
La trobada també va servir per definir la nova junta directiva. El cònsol d'Ordino, Ventura Espot, exercirà de president, el director d'Ensisa, Conrad Blanch com a vicepresident i Miquel Medida i Jaume Vilanova actuaran com a secretari i tresorer, respectivament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT