Vidosa obté un meritori 36è lloc en la supercombinada

• El primer espasa andorrà suma 51,57 punts que milloren els 90,89 que tenia
SELLA NEVEA

La segona jornada a Sella Nevea (Itàlia), va ser més profitosa que una primera en la qual els dos andorrans van abandonar. Ahir Roger Vidosa va obtenir una meritòria 36a posició en la supercombinada dels 46 que van acabar una prova que va aplegar un centenar de participants.

Vidosa va estar excel·lent en el supergegant però en l'eslàlom el corredor de la Federació Andorrana d'Esquí es va mostrar lluny del seu nivell. En total va marcar un temps d'1min 56,27s, uns quatre segons més que el guanyador, l'austríac Vincent Kriechmayr, i a tres de la seva referència, que estava en la 30a plaça, amb 51.57 punts FIS que milloren considerablement els 90,89 que en tenia.

Kevin Esteve de nou va ser desqualificat al final de la primera mànega, tot i que estava marcant parcials per acabar entre els vint primers.

Demà hi haurà més moviment per als corredors de la FAE: Scott Jordan a les qualificacions de la Copa del Món d'slopestyle a Jyvaskyla (Finlàndia), qualificacions de la Copa del Món d'snowboardercross amb Lluís Marín a Sochi (Rússia) i l'equip de joves marxa a les Menuires per competir demà.