PUBLICITAT

Esteve i Oliveras no acaben la Copa d'Europa

  • El supergegant de Sella Nevea era d'una mànega i venç el gal De Tesseieres
EL PERIÒDIC
SELLA NEVEA

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

Cap dels dos representants de la Federació Andorrana d'Esquí que ahir van disputar la Copa d'Europa de Sella Nevea (Itàlia) va aconseguir acabar el supergegant.

La prova, que consistia en una única mànega, va aplegar uns 130 corredors dels quals només 71 –poc més de la meitat– van marcar temps. La resta, entre els quals hi havien Kevin Esteve i Marc Oliveras, van ser desqualificats.

El guanyador ha estat el francès Gauthier De Tesseieres amb un crono d'1min 14,21s, mentre que han tancat el podi l'italià Mattia Casse a 11 centèssimes i l'austríac Bernhard Graf a 30 centèssimes.

Avui tornen a competir a Sella Nevea Kevin Esteve i Marc Oliveras, en aquest cas serà en la prova de la supercombinada.

JORDAN JA ÉS A FINLÀNDIA / En la parcel·la de freestyle de la FAE Scotty Jordan, totalment recuperat de la lesió al genoll, ja és a Jyvaskyla (Filàndia), on demà disputarà les qualificacions de la Copa del Món d'slopestyle i si acaba entre els dotze primeres dissabte afrontarà les finals. Les opcions de classificar-se són poques donat l'altíssim nivell, tot i que l'última prova que Jordan va fer d'aquesta disciplina, els Mundials del 2011, va acabar el 22è i ara arriba més preparat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT