PUBLICITAT

El Cenma ensenyarà a detectar els rastres

  • L'activitat s'organitzarà al Parc Natural del Comapedrosa
EL PERIÒDIC
ESCALDES - ENGORDANY

El Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, amb la col·laboració del Cenma (Centre d'Estudis de la Neu i de la Muntanya d'Andorra) de l'Institut d'Estudis Andorrans organitza una sortida per detectar i identificar els rastres que deixen els animals damunt la neu. L'activitat es basa en la realització d'una sortida de camp a càrrec dels biòlegs David Guixé i Jordi Nicolau.

La sortida serà el dissabte vinent i els participants s'hauran de reunir a les 9.00h a la caseta d'informació del parc, al dic d'Arinsal (Arinsal), amb vehicles particulars. La sortida inclourà l'ascens per la pista i el corriol del Pla de l'Estany (es tracta, doncs, d'una caminada de dificultat moderada). Cal portar botes de muntanya, polaines o paraneus (i idealment raquetes de neu) i roba d'abric. La sortida es donarà per finalitzada, cap a les 13.00h, altra vegada al punt d'inici.

L'objectiu d'aquesta activitat és fer una passejada per les zones més baixes de l'espai protegit, tot gaudint del paisatge hivernal, mentre es detecten, s'identifiquen i interpreten, els rastres (petjades, restes d'alimentació, plomes, etc.) deixats pels animals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT