PUBLICITAT

Premi per al fons Fonalcalá FI de Crèdit Andorrà

  • L'entitat ha estat reconeguda amb el Lipper Thompson Reuters al millor fons fix
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La seu central de Crèdit Andorrà. Foto: TONY LARA

El fons Fonalcalá FI de la gestora espanyola Gesalcalá SGIIC, del Grup Crèdit Andorrà, ha aconseguit per tercer any consecutiu el premi Lipper Thomson Reuters al Millor Fons Mixt Equilibrat de la Zona Euro a 10 anys. Els premis de Lipper Thomson Reuters guardonen els millors fons d'inversió registrats a Espanya, tant de gestores nacionals com de gestores internacionals, a tres, cinc i deu anys, en 74 categories diferents.

Crèdit Andorrà va destacar ahir a través d'un comunicat que Gesalcalá SGIIC, la gestora de Banco Alcalá amb seu a Madrid, i els seus productes, han rebut els darrers anys diversos premis internacionals. A banda dels Lipper Fund Awards, tant Gesalcalá com els seus fons han estat reconeguts per Standard & Poor's, els premis Eurofunds i els premis Base Ibex 35, entre d'altres.

Banco Alcalá és l'entitat que el Grup Crèdit Andorrà va adquirir el passat mes d'octubre, amb l'objectiu de reforçar la posició del Grup en el sistema financer internacional i consolidar la seva presència en el mercat europeu. Banco Alcalá està orientat a la gestió global de patrimonis per a clients privats i institucionals i compta amb oficines a Madrid, on es troba la seu de l'entitat, i a Barcelona..

El director general adjunt de Negoci de Crèdit Andorrà, Xavier Cornella, va mostrar ahir la seva satisfacció per «un premi que demostra la qualitat de l'oferta global del Grup». Cornella va assegurar que el reconeixement està en línia amb «el nostre objectiu de treballar per l'excel·lència en la gestió i en el servei que oferim als nostres clients a escala internacional, una gestió basada en el rigor, la professionalitat, la transparència en la informació i la independència».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT