PUBLICITAT

Concurs públic per a 2 places de batlle i 2 de secretari judicial

  • Els primers cobraran 73.877 euros anuals, i els segons 34.711
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Consell Superior de la Justícia ha acordat fer una convocatòria de candidatures en concurs d'oposició públic per cobrir dues places de batlle, així com un concurs públic per contractar dos secretaris judicials adscrits a la Batllia. En els dos casos, el termini de presentació de candidatures acaba el 23 de març, i els requisits principals són la nacionalitat andorrana i la llicenciatura en Dret, segons va sortir publicat ahir al BOPA. La retribució per al càrrec de batlle és de 73.877,28 euros distribuïda en tretze pagues, mentre que la de secretari judicial és de 34.711,43.

En les dues convocatòries, els aspirants han de tenir nacionalitat andorrana, la llicenciatura en Dret, amplis coneixements de català i coneixements de francès i castellà. També es valorarà l'acreditació del postgrau en dret andorrà. Els candidats hauran de superar una prova teòrica, una de pràctica, una de llengua, una oral i una psicotècnica.

El comitè tècnic de selecció estarà integrat per membres del CSJ, el president de la Batllia o un batlle delegat, i tècnics del cos judicial de l'Administració de Justícia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT