El CAVA obté el 26è lloc en l'Espanyol de cros per clubs

• Bernadó, el millor andorrà amb una 44a posició de 226 arribats a meta
OROPESA DE MAR

Toni Bernadó. Foto: EL PERIÒDIC

El Club d'Atletisme Valls d'Andorra va representar el Principat en el campionat d'Espanya de cros per clubs, el cap de setmana passat a Oropesa de Mar (Castelló) i va aconseguir la 26a posició amb 453 punts, sobre un total de 43 entitats participants.

Els millors especialistes espanyols, afrontaven els 11.500 metres de la cursa, una volta petita de 1.500 metres i 4 voltes grans de 2.500 metres. Va guanyar l'eritreu Kidane Tadesse (AD Marathon) i per darrere d'ell van acabarels corredors de l'Otsu Colibrí Guadalajara James Moiben i Youssef Aakao.

Pel que fa als andorrans, molt bona cursa dels quatre atletes que van acabar, encapçalats per Toni Bernadó, que va ser 44è, anant de menys a mes, com també va fer Manuel Fernandes Pita, 66è. Mes enrera, fent una cursa regular tots dos, van acabar Jordi Royo, 156è i Edgar Ordoñez, 187è. Marcos Sanza, que arrossega una fascitis plantar des de fa unes setmanes, tot i prendre la sortida, no va poder acabar, impedint una millor classificació pel CAVA. D'entre els clubs adscrits a la Federació Catalana, nomes l'ISS Hospitalet va acabar per davant dels andorrans, en el lloc 21è.