PUBLICITAT

Marc Gutiérrez presenta avui l'apel·lació

  • L'ACA designarà un Comitè per rectificar o no la sanció que li ha fet perdre el títol a les G.SeriesBPA
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Marc Gutiérrez no va presentar ahir l'apel·lació per la sanció en la final que el va impedir guanyar el dissabte passat el títol de les G.SeriesBPA 2012, però sí que ho farà avui, el dia límit per fer-ho.

El pilot de RACC es referma en què va ser un càstig injust contra ell, ara basant-se en què ha vist un vídeo de la maniobra en el revolt en el qual segons els comissaris va ser temerària: «Es veu clarament que impactem roda amb roda, res més... L'Automòbil Club d'Andorra [ACA] és com casa meva i les G.Series és un campionat fantàstic però insisteixo en què els comissaris no tenen raó, s'han portat malament amb mi i em sento obligat a apel·lar», va ratificar.

Sobre l'informe que ha de presentar avui a l'ACA Gutiérrez va admetre que «jo només condueixo» i que per tant no sap quina documentació s'entregarà però sí que va indicar al respecte que RACC té una estratègia d'equip.

En el moment en què Gutiérrez presenti les al·legacions l'ACA designarà un comitè d'apel·lació format per tres persones que hauran de rectificar la sanció o confirmar-la.

Cal recordar que Gutiérrez va ser sancionat en una de les finals de la darrera prova de les G.SeriesBPA per xocar amb Gerard de la Casa en un revolt, per la qual cosa no va puntuar. Aquesta decisió va influir en la classificació final, ja que amb aquests punts s'hauria proclamat campió, i no Ferran Font.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT