PUBLICITAT

Quinze àrbitres andorrans proven per xiular a Catalunya

  • Els tests són equiparables als de la 2a i 3a divisió de la comunitat veïna
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
U na de les sèries de curta distància, dissabte a l'Estadi Comunal. Foto: EL PERIÒDIC

Fruit del conveni entre la Federació Andorrana de Futbol (FAF) i la seva homòloga catalana (FCF), una quinzena d'àrbitres del Principat van realitzar el dissabte passat a la pista d'atletisme de l'Estadi Comunal unes proves tècniques i físiques equiparables a les que es sotmeten habitualment els col·legiats de la Segona i Tercera Divisió Catalanes, obligatoris per poder dirigir partits territorials en la comunitat veïna.

Basant-se en els barems que demana la FIFA es van dur a terme un test de velocitat –sis sèries de 60 metres en menys de sis segons–, diverses curses de distància –sèries de 150 metres, a fer en menys de 30 segons i entre casdascuna d'elles uns 50 metres de recuperació, a fer en menys de 35 segons– i un últim test de fons –de 2.000 metres a fer en menys de nou minuts.

En representació de la FAF, es va comptar amb el responsable arbitral, José Barbosa i amb el responsable i preparador físic d'àrbitres, Cristian Sánchez. De la FCF el Delegat del Comitè Tècnic d'Àrbitres a Lleida, Xavier Pérez, el responsable a la Delegació de Lleida, Pere Cardona, el preparador físic, Israel Gómez i l'àrbitre de 1a divisió Xavier Estrada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT