PUBLICITAT

Projectada una caminada per descobrir la fauna

  • Dos biòlegs explicaran els rastres dels animals, el dissabte a partir de les 9.00
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Rastre de les petjades d'una fagina. Foto: COMÚ DE LA MASSANA

Dins les activitats de promoció del Parc Natural Comunal de les Valls del Comapedrosa, s'ha programat per al proper dissabte, 25 de febrer, una sortida de camp en què els participants podran descobrir els rastres que deixa la fauna d'aquest espai protegit. Com sempre l'activitat compta amb la col·laboració del CENMA (Centre d'Estudis de la Neu i de la Muntanya d'Andorra) de l'Institut d'Estudis Andorrans. Les explicacions aniran a càrrec dels biòlegs David Guixé i Jordi Nicolau.

La sortida començarà a les 9 del matí, des de la caseta d'informació del parc, al dic d'Arinsal, i inclourà l'ascens per la pista i el corriol del Pla de l'Estany. Es tracta, doncs, d'una caminada de dificultat moderada i apta per a tots els públics. No cal tenir coneixements previs per participar-hi. La sortida es donarà per finalitzada cap a les 13 hores, al mateix punt d'inici.

L'objectiu d'aquesta activitat és fer una passejada per les zones més baixes de l'espai protegit, tot gaudint del paisatge hivernal, mentre es detecta, identifica i interpreta, amb l'ajuda de guies experts, els rastres (petjades, restes d'alimentació, plomes, etc.) deixats per les espècies animals que hi viuen. «Volem acostar el parc natural del Comapedrosa a tothom a través d'aquestes sortides didàctiques i divertides», va explicar la consellera de Medi Ambient Jael Pozo.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT