PUBLICITAT

El públic premia el 'Veler cinc sabors' del Muntanya

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La millor tapa especialitat de la casa 2012. Foto: ANA

El Bar Restaurant Muntanya amb la seva tapa Veler cinc sabors va rebre ahir el premi especial del públic a la millor especialitat de la casa de la Ruta de la Tapa. El director de Cultura de Sant Julià, Jordi González, va valorar positivament la participació en aquesta quarta edició però va reconèixer que no s'ha pogut superar el nombre de butlletes venudes l'any passat, quedant-se aquest any en poc més de 1.700 tapes.

La Ruta de la Tapa, que va arribar dilluns al seu punt i final, va tancar la seva quarta edició amb 1.708 butlletes venudes, un fet que va valorar positivament Gonzàlez, tot i no haver pogut superar el registre de l'any passat.

Tot i així, ahir es va fer el lliurament de premis per reconèixer el treball dels establiments lauredians. El Veler cinc sabors del Bar Restaurant Muntanya va aconseguir el premi del públic per la millor especialitat de la casa. Per la seva part, la millor tapa va ser pel Bacallà al Frankfurt del Frankfurt l'Isard i pel cor de carxofa farcida de pernil, gambes i parmesà. El premi a la millor presentació de les tapes se'l van adjudicar el Bar el Coto i la pizzeria Angelo, mentre que el jurat va voler fer una menció especial tant al Bar Restaurant Muntanya pel seu veler i al Bar Restaurant Xènius, segons va informar l'ANA.

Cal recordar que la Ruta de la Tapa 2012 va comptar amb la participació de 17 establiments, tres menys que l'any passat, tot i que també n'hi ha hagut algun de nou que hi ha pres part.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT